Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit meghámozzuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, belekarikázzuk a krumpli felét, hogy az alját betakarja, ráteszünk egy sor hagymaszeletet és leöntjük kb. 2 deci tejszínnel.
Rákarikázzuk a kolbászt és befedjük a feta-sajtszeletekkel.
Erre rakjuk a maradék krumplit, leöntjük a maradék tejszínnel, és megsózzuk.
Letakarjuk fóliával, és 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla, és kissé megpirítjuk a tetejét.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az ízvilág gazdagítására esetleg 1-2 gerezd fokhagymát reszelve lehet tenni a tejszínbe.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 10:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit meghámozzuk, tűzálló tálat, krumpli felét, alját betakarja, maradék krumplit, maradék tejszínnel, fóliát levesszük, ízvilág gazdagítására, sajtszeletekkel, belekarikázzuk, hagymaszeletet, gazdagítására, Rákarikázzuk, meghámozzuk, vöröshagyma, főzőtejszín, megpirítjuk, kivajazunk, fokhagymát, tejszínnel, Letakarjuk, tejszínnel, Fetasajtos, megsózzuk, ráteszünk, betakarja, levesszük, tejszínbe, befedjük, krumplit, leöntjük, burgonya, burgonya, kolbászt, burgonya, szál kolbász, tömb feta sajt, nagy vöröshagyma, főzőtejszín,
|
|
|
|
|