Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát apró kockára vágom, kisütöm, a pörcöt kiszedem. A kockára vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott zöldpaprikát, a zsiradékon megfonnyasztom, majd hozzáteszem a tésztát és szükség szerint, kavargatva, aranybarnára pirítom. Beleteszem a meghámozott, karikára vágott krumplit, felhevítem, megszórom a pirospaprikával, gyorsan elkeverem és azonnal felengedem annyi vízzel, hogy a krumplit épp csak ellepje. Beleteszem a szalonnabőrt, a karikára vágott kolbászt, paradicsomot, majd szükség szerint megsózom. Forralás után, lassú tűzön főzöm, míg a krumpli, valamint a tészta megpuhul és az egész levet felissza.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
viragbaba
2014.03.15 20:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát apró, pörcöt kiszedem, kockára vágott, vékony csíkokra, zsiradékon megfonnyasztom, karikára vágott, tészta megpuhul, egész levet, pirospaprikával, megfonnyasztom, pirospaprika, paradicsomot, aranybarnára, zöldpaprikát, szalonnabőrt, hozzáteszem, meghámozott, vöröshagyma, felengedem, Beleteszem, Beleteszem, zsiradékon, kavargatva, paradicsom, felhevítem, megszórom, szalonnát, elkeverem, Forralás, karikára, karikára, kolbászt, felissza, burgonya, kolbász, burgonya, tészta, vöröshagyma, füstölt szalonna, pirospaprika, csipet, paprika, paradicsom,
|
|
|
|
|
Nudli
|
1 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|