Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Elkészítése:
A tejfölt elkeverem a fűszerekkel, a nagyon finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával és a meghámozott, reszelt almával.
A hússzeleteket besózom s borsozom.
A forró olajon az enyhén kivert hússzeleteket hirtelen átsütöm,majd kiteszem egy tányérra.
Mindegyik húst bekenem az almás-tejfölös krémmel.
Tűzálló tálba rakom egymás mellé és előmelegített, forró sütőben pirosra pirítom..
Burgonyapürével vagy vajas burgonyával kínálom..
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az összekevert fűszereket egy kicsit félre teszem, hogy az izek összeérjenek.
A zsemlemorzsa azért kell, hogy az alma nedvességét felfogja.
A húsokat nem kell teljesen megsütni, mivel a sütőben meg fog puhulni.
A sűtő kb: 200 fokos legyen.
Pár perc alatt szép pirosra fog sülni.
|
|
|
|
1 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
cathy222 |
2012.01.28. 20:17 (#1) |
|
 |
Jo kis receptjeid vanna! Vittem ezt is. |
| |
|
|
|
tejfölt elkeverem, nagyon finomra, hússzeleteket besózom, forró olajon, enyhén kivert, almás-tejfölös krémmel, összekevert fűszereket, kicsit félre, izek összeérjenek, zsemlemorzsa azért, alma nedvességét, Burgonyapürével, zsemlemorzsával, hússzeleteket, hússzeleteket, előmelegített, zsemlemorzsa, petrezselyem, izlésszerint, összeérjenek, zsemlemorzsa, burgonyával, sertésborda, nedvességét, Elkészítése, meghámozott, fűszerekkel, sertéskaraj, összekevert, fűszereket, elkeverem, mustárral, Mindegyik, teljesen, felfogja, tejfölös, tányérra, nagyobb szelet sertéskaraj, alma, tejföl, zsemlemorzsa, mustár, csokor petrezselyem, olaj, izlésszerint bors,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|