Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 180 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük,A lábast félrehúzzuk, beletesszük a pirospaprikát,rádobjuk a körmöket és visszatesszük a tűzre és megpirítjuk.Hozzáadjuk a többi fűszert, felöntjük vízzel és puhára főzzük.Ekkor belenyomjuk a fokhagymát és még öt percig főzzük (eddigre remélhetőleg már elfőtt a leve és csak a finom szaft maradt )
Sós vízben főtt burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mikor megvesszük a körmöt ,vágassuk fel 2-3- darabba
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.01 09:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
attla |
2016.11.02. 15:17 (#1) |
|
 |
És a csülök kimarad?? |
| |
|
|
|
apróra vágott, lábast félrehúzzuk, többi fűszert, finom szaft, megdinszteljük, visszatesszük, pirospaprikát, savanyúsággal, körömpörkölt, remélhetőleg, pirospaprika, belenyomjuk, beletesszük, félrehúzzuk, megpirítjuk, vöröshagyma, burgonyával, fokhagymát, sertészsír, Hozzáadjuk, megvesszük, felöntjük, fokhagyma, rádobjuk, körmöket, tálaljuk, vágassuk, eddigre, nagyobb, nélküli, csont nélküli csülök, köröm, nagyobb vöröshagyma, fokhagyma, nagy sertészsír, pirospaprika, őrölt kömény,
|
|
|
|
|