Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húsokat először kockákra vágjuk majd finomra daráljuk,/ lehet 2 x darálni, úgy finomabb lesz / meghintjük sóval, borssal, ízlés szerint borsikafűvel (csombor), majd beletörjük a fokhagymát. Jól összedolgozzuk és 1 órára hideg helyre tesszük.
Még egyszer át dagasztjuk, majd ujjnyi nagyságú 14-16 cm-es kolbászokat formálunk belőle, amit enyhén olajos kézzel a legkönnyebb. Tálra rakjuk és a hűtőszekrénybe 1 órát pihentetjük. Mérsékelt tűzön, roston sütjük, hogy a csevapcsicsák ne égjenek meg.
Vöröshagymát, paprikát, paradicsomot tálalhatunk mellé
lehet mellé ajvárt is kinálni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A csombor kellemes aromája teszi ízletessé a kolbászkákat.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.17 21:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húsokat először, csombor kellemes, szódabikarbóna, összedolgozzuk, hűtőszekrénybe, báránylapocka, csevapcsicsák, Vöröshagymát, kolbászkákat, borsikafűvel, paradicsomot, tálalhatunk, pihentetjük, kolbászokat, legkönnyebb, meghintjük, beletörjük, fokhagymát, dagasztjuk, fokhagyma, Mérsékelt, formálunk, ízletessé, Kebapcse, nagyságú, finomabb, étvágyat, kellemes, marhahús, báránylapocka, gerezd fokhagyma, bors, csombor, szódabikarbóna,
|
|
|
|
|