Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A makarónit sós vízben megfőzzük, és meleg vízzel leöblítve jól lecsöpögtetjük. Közben a felforrósított olajon megpirítjuk a zúzott fokhagymát, valamint a megmosott és kis kockákra vágott paradicsomot. Rátesszük az ugyancsak megmosott, erektől megszabadított, és nagyon vékony csíkokra aprított parajt. Néhány percnyi pirítás után ráöntjük a tejszínt. A Vegetával meg a törött borssal fűszerezzük. Jól összeforraljuk, majd az így keletkezett sűrű mártást tálaláskor ráöntjük a makarónira. Átkeverjük és azonnal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.07.10 21:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felforrósított olajon, zúzott fokhagymát, ugyancsak megmosott, törött borssal, megszabadított, összeforraljuk, lecsöpögtetjük, felforrósított, paradicsomot, fűszerezzük, keletkezett, ételízesítő, megpirítjuk, Átkeverjük, makarónira, tálaláskor, fokhagymát, paradicsom, ugyancsak, megmosott, leöblítve, makarónit, fokhagyma, Rátesszük, tejszínes, megmosott, Vegetával, megfőzzük, Makaróni, valamint, gerezd fokhagyma, paradicsom, étolaj, csipet bors, tejszín, makaróni, ételízesítő, törött fekete bors, paraj,
|
|
|
|
|