Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy őzgerincformát kibélelünk bacon szalonnával úgy, hogy a végük a forma peremén túllógjon.
A tojást, a lisztet a tejfölt és a reszelt sajt felét összekeverjük. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott csirkemellet és fűszerezzük. Az őzgerincformába öntjük és a tetejét a maradék sajttal megszórjuk, majd ráhajtjuk a szalonna szeleteket.
Előmelegített sütőben alufóliával letakarva kb. 50 percig sütjük.
Mikor langyosra hűlt,pecsenyés tálra borítjuk és a bordák mentén szeleteljük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én krumplipürét és fejes salátát kínálok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
pandora119
2011.12.21 21:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
őzgerincformát kibélelünk, forma peremén, reszelt sajt, őzgerincformába öntjük, maradék sajttal, szalonna szeleteket, bordák mentén, őzgerincformába, őzgerincformát, Előmelegített, összekeverjük, csirkemellet, krumplipürét, ételízesítő, szalonnával, szeleteljük, őzgerincben, alufóliával, fűszerezzük, kibélelünk, Hozzáadjuk, szeleteket, csirkemell, megszórjuk, csirkemell, túllógjon, ráhajtjuk, langyosra, pecsenyés, letakarva, trappista, szalonna, szalonna, csomag bacon szalonna, közepes csirkemell 80dkg, reszelt trappista sajt, tojás, evőkanál liszt, evőkanál tejföl, borsételízesítő,
|
|
|
|
|
Nudli
|
1 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|