Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Újabb puritán külsejű ámde igen ízletes tészta féleség.
A spagettit kifőzzük sós vízben. Eközben apró kockákra (5x5mm) vágjuk a szalonnát és egy wokban lesütjük. Mielőtt elkészülne hozzáadjuk a megtört fokhagyma gerezdeket és a szintén kockára vágott erős paprikát és egy kicsit pirítjuk hogy a szalonna kisült zsírja átvehesse a friss fokhagyma és zöldpaprika ízét.
Ezután rátesszük a kifőtt tésztát és jól összemelegítjük.
Tálalás: Tányérra halmozzuk és megszórjuk reszelt sajttal gazdagon.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha a szalonnánk nagyon száraz érdemes egy diónyi zsírt a szalonna alá tenni mert ez fogja az ízeket a tésztára vinni.
Ha nincs kéznél erős zöldpaprika megteszi pár darab macskapöcse vagy más néven chili paprika is félbevágva.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.01.16 14:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
spagettit kifőzzük, wokban lesütjük, megtört fokhagyma, szintén kockára, kicsit pirítjuk, szalonna kisült, friss fokhagyma, kifőtt tésztát, szalonnánk nagyon, diónyi zsírt, tésztára vinni, összemelegítjük, húsosszalonna, Kopasztészta, zöldpaprika, zöldpaprika, zöldpaprika, macskapöcse, elkészülne, hozzáadjuk, megszórjuk, szalonnánk, gerezdeket, félbevágva, szalonnát, fokhagyma, spagettit, halmozzuk, rátesszük, fokhagyma, átvehesse, fokhagyma, pirítjuk, tésztára, spagetti, lesütjük, gazdagon, Füstölt húsosszalonna, gerezd fokhagyma, Erős zöldpaprika, spagetti, reszelt sajt,
|
|
|
|
|