Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát olajon megdinszteljük, majd rárakjuk a borsót, és további 2-3 percig pirítjuk a hagymával.
Végül rárakjuk a paprikát, sót, borsot, fokhagymát, a paradicsomot, meg a paprikaszeleteket, és az egyik csomag kaprot finomra vágva.
Vízzel felöntjük, és pörkölt állagúra főzzük.
Ha megpuhult, adjuk hozzá a többi kaprot, de ezzel már ne főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bográcsban elkészítve a legtökéletesebb, és frissen főtt nokedlivel az igazi.
Sokkal előbb készen lesz mint a hús, ne hagyjuk őrizetlen az ételt!
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.04 19:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát olajon, egyik csomag, többi kaprot, legtökéletesebb, megdinszteljük, fűszerpaprika, borsópörkölt, paradicsomot, fokhagymát, elkészítve, Bográcsban, nokedlivel, paradicsom, galuskával, hagymával, őrizetlen, fokhagyma, megpuhult, felöntjük, rárakjuk, paprikát, állagúra, rárakjuk, pirítjuk, étvágyat, hagyjuk, nokedli, frissen, finomra, borsó, nagy hagyma, gerezd fokhagyma, paradicsom, karika paprika, fűszerpaprika, bors, olaj, csomag kapor, nokedli,
|
|
|
|
|