Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kenyeret ferdén szeletekre vágjuk.
Közepes tálban villával összekeverjük a babot 1 ek citromlével és 1/2 tk héjával, olajjal, sóval, borssal, 1 evőkanál petrezselyemmel.
A kenyér szeleteket grillezzük 2-3 percig, vagy amíg enyhén pirított lesz mindkét oldalán.
Dörzsöljük be az egyik oldalát a pirítósoknak fokhagymával.
Rakjuk rá a babos keveréket és szórjuk meg 1 teáskanál aprított petrezselyemmel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
noble
2015.10.11 12:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kenyeret ferdén, kenyér szeleteket, egyik oldalát, pirítósoknak fokhagymával, babos keveréket, petrezselyemmel, petrezselyemmel, összekeverjük, pirítósoknak, petrezselyem, fokhagymával, citromlével, szeletekre, cannellini, szeleteket, Dörzsöljük, bruschetta, grillezzük, keveréket, teáskanál, olivaolaj, fokhagyma, aprított, evőkanál, pirított, Citromos, kenyeret, villával, evőkanál, étvágyat, evőkanál, hosszú cipó olasz kenyér, citrom, doboz fehér cannellini, evőkanál olivaolaj, őrölt bors, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|