Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karalábét ,a répát és a zellert nagyobb darabokra reszeljük le.A hagymát felaprítjuk.A répát jól megdinszteljük,hozzáadjuk a karalábét a zellert és a hagymát.Vízzel felöntjük és főni hagyjuk.teszünk hozzá egy kis ételízesítőt,sót.Amikor a karalábé megfőtt,a tojássárgákat egy tálban összekeverjük a tejföllel,ehhez hozzákeverünk egy kis forró levest,majd az egész levest a tálba öntjük.Felaprított petrezselyemzölddel vagy kaporral és kenyérkockákkal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.13 10:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zellert nagyobb, hagymát felaprítjuk, karalábé megfőtt, tálban összekeverjük, egész levest, tálba öntjük, kenyérkockákkal, megdinszteljük, hozzákeverünk, összekeverjük, karalábéleves, tojássárgákat, tojássárgája, ételízesítőt, Felaprított, felaprítjuk, hozzáadjuk, tejföllel, reszeljük, felöntjük, karalábét, karalábét, darabokra, karalábé, étvágyat, kaporral, tálaljuk, karalábé, hagyjuk, hagymát, zellert, teszünk, nagy karalábé, répa, hagyma, zeller, tojássárgája, doboz tejföl,
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|