Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát felaprítom a fokhagymával együtt és a margarinon kicsit párolom. Ízesítem sóval, borssal, paprikával, ételízesítő. Hozzáadom az apróra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, végül a húst. Még egyszer átfűszerezem és hozzáadok egy pici kakukkfüvet. Felöntöm 2 dl vízzel. Lassú tűznél puhára főzöm. Ha a hús puha hozzáadom a vörösbort, majd így kb 10 percig fedővel, majd utána fedő nélkül főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskát vagy tarhonyát kínálok mellé!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.07.28 15:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát felaprítom, fokhagymával együtt, margarinon kicsit, apróra vágott, pici kakukkfüvet, fokhagymagerezd, pirospaprika, zöldpaprikát, paradicsomot, fokhagymával, átfűszerezem, vöröshagyma, ételízesítő, kakukkfüvet, zöldpaprika, ételízesítő, babérlevél, margarinon, Vörösboros, paradicsom, felaprítom, paprikával, őzpörkölt, hozzáadok, Hozzáadom, tarhonyát, majoranna, hozzáadom, vörösbort, margarin, Ízesítem, őzcomb kockázva, evőkanál Rama margarin, vöröshagyma, fokhagymagerezd, evőkanál pirospaprika, zöldpaprika, paradicsom, bors, pici ételízesítő, majoranna, kakukkfű pici, babérlevél, vörösbor száraz Egri Bikavér,
|
|
|
|
|