Fogás: főétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított parajt, sós, szódabikarbonátos vízben leforrázzuk, azután szitán lecsöpögtetjük. A túrót összekeverjük az egész tojásokkal, a tejszínnel, az olajjal és az áttört fokhagymával. Ízesítjük sóval, fehér borssal, szerecsendióval. A túrót ezek után ketté osztjuk, az egyik felébe a parajt, a másik felébe pedig a kis kockára vágott sonkát keverjük.
Egy 20x30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és szépen belesimítjuk előbb a parajos, azután a sonkás túrókrémet. Betesszük az előmelegített sütőbe kb. 50 perc alatt megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kiválóan alkalmas, ha megmarad húsvét után a sonka, és tudjuk több variációban is tálalni!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
cocco
2012.04.10 09:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított parajt, túrót összekeverjük, egész tojásokkal, áttört fokhagymával, túrót ezek, egyik felébe, másik felébe, 20x30 cm-es, sonkás túrókrémet, előmelegített sütőbe, szerecsendióval, szódabikarbóna, lecsöpögtetjük, megtisztított, előmelegített, összekeverjük, fokhagymával, belesimítjuk, szerecsendió, sütőpapírral, leforrázzuk, variációban, kibélelünk, túrókrémet, tojásokkal, tejszínnel, Ízesítjük, Betesszük, túrókocka, megsütjük, tehéntúró, fokhagyma, keverjük, sonkával, Kiválóan, alkalmas, paraj, tehéntúró, tojás, tejszín, gerezd fokhagyma, kisebb főtt füstölt sonka, fehér bors szerecsendió, szódabikarbóna, olaj,
|
|
|
|
|