Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Mossuk meg és pucoljuk meg a zöldségeket, öntsük le Knorr Tyúkhúsleves-kockából készült levessel. Ezután forraljuk fel.
Adjuk hozzá a fűszereket (szegfűbors, babérlevél, bors) és főzzünk zöldséges alaplevet, majd szűrjük le.
A fővő léhez adjunk egy pohár sört és a Knorr Sajtszószt (a leves mennyiségétől függően) és az egészet főzzük pár percig. Ízesítsük szerecsendióval és gazdagítsuk tejföllel.
Vágd fel a zellerszárat és a penészes sajtot kockára. Forró olajon pirítsuk meg a felszeletelt zellert egy serpenyőben, hogy megüvegesedjen.
Öntsük tányérba a levest, a közepére helyezzük a zellert, morzsoljunk rá penészes sajtot és díszítsük néhány szem durvára zúzott dióval.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sör hozzáadásával gazdagíthatjuk a leves ízét. A sör, amikor a levesben fő, elveszíti az alkohol tartalmát, és csak aromája kerül a levesbe.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.25 09:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fővő léhez, pohár sört, leves mennyiségétől, egészet főzzük, penészes sajtot, felszeletelt zellert, közepére helyezzük, leves ízét, alkohol tartalmát, szerecsendióval, gazdagíthatjuk, megüvegesedjen, zellerszárral, hozzáadásával, mennyiségétől, felszeletelt, Tyúkhúsleves, Tyúkhúsleves, szerecsendió, zellerszárat, gazdagítsuk, morzsoljunk, serpenyőben, zöldségeket, szegfűbors, fűszereket, babérlevél, zellerszár, szegfűbors, babérlevél, Sajtszószt, zöldséges, tejföllel, helyezzük, tartalmát, csomag Knorr Sajtszósz alap, olaj, hagyma, sárgarépa, fehérrépa, zeller, szegfűbors, babérlevél, fehér bors, legjobb sötét, csipet szerecsendió, tejföl, sajt, póré, zellerszár,
|
|
|
|
|