Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megpucolt hagymát kockákra vágom. Üvegesre pirítom az olajon, hozzáadom az aprított fokhagymát és sütöm még egy percig. A zöldséglevest összekavarom a hagymákkal.
A gombakrémleves port elkeverem a tejföllel és az alaplével. Lábosba átöntöm, felforralom és még utána kb.3 percig forralom kis lángon.
Egy különálló edényben elkeverem a tojássárgát a sörrel. Lassan hozzáadom a fővő leveshez. Félreteszem a levest és kevergetem addig, míg az bársonyosan sűrű nem lesz.
A kolbászt szeletekre vágom, és egy serpenyőben megpirítom. A metélőhagymát felaprítom.
Tálaláskor a leves közepére teszek egy adag kolbászt és megszórom metélőhagymával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anyakatus
2014.04.04 15:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megpucolt hagymát, aprított fokhagymát, zöldséglevest összekavarom, gombakrémleves port, különálló edényben, fővő leveshez, bársonyosan sűrű, kolbászt szeletekre, serpenyőben megpirítom, metélőhagymát felaprítom, leves közepére, adag kolbászt, metélőhagymával, gombakrémleves, Gombakrémleves, gombakrémleves, zöldséglevest, metélőhagymát, összekavarom, metélőhagyma, zöldségleves, serpenyőben, bársonyosan, felforralom, tojássárgát, Félreteszem, kolbásszal, felaprítom, kevergetem, fokhagymát, hagymákkal, megpirítom, Tálaláskor, szeletekre, hozzáadom, Debreceni, különálló, elkeverem, Debreceni kolbász, zöldségleves, csomag gombakrémleves por, tejföl, salotta hagyma, olaj, aprított fokhagyma gerezd, tojás sárgája, barnasör, csokor metélőhagyma,
|
|
|
|
|