Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom vasárnapi ebéd!
|
|
|
|
2 komment
|
15 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.20 09:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
koboldfiu |
2014.02.28. 16:37 (#2) |
|
 |
ideveleeeeeee sokat |
|
rece-fice |
2014.02.26. 21:50 (#1) |
|
 |
Szerintem nagyon finom lehet takarékosabban is. Minek 1 dl olaj ennyi tejföl mellett? + 5 dkg vaj! +20 dkg sajt! |
| |
|
|
|
finomra reszelt, combokat bekenjük, sajt szépen, belemártogatjuk, Összekeverjük, ételízesítőt, ételízesítő, megszórjuk, napraforgó, fokhagymás, csirkecomb, csirkecomb, letakarjuk, fokhagymát, vasárnapi, fokhagyma, mártásban, Mustáros, bekenjük, combokat, szorosan, fóliával, finomra, reszelt, szószba, sütőben, tesszük, Tepsibe, mustárt, csirkecomb, tejföl, mustár, ételízesítő, bors ízlés szerint, gerezd fokhagyma, napraforgó olaj, reszelt sajt,
|
|
|
|
|
Linzer
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|