Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bacont kb. 1 cm-es csíkokra vágjuk és olaj nélkül kissé megsütjük.A kecskesajtot és a túrót tálba tesszük.,villával összetörjük..hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát,bacont,fűszer eket,összekeverjük, végül a tojásokat.és ezzel készre keverjük.
Egy benedvesített konyharuhára tesszük az első réteslapot,kissé megkenjük az olvasztott vaj-olivaolaj keverékkel,ráhelyezzük mind az öt lapot aminek közeit megkenjük ugyanúgy vajas -olajjal
A sajtos krémet ráhalmozzuk a felénk közel eső oldalra kb.6-10 cm-es csíkban,szépen elegyengetjük és az alatta levő konyharuha segítségével feltekerjük..Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük,megkenjük a tetejét- oldalát vajas-olajjal és 190 fokra előmelegített sütőben széparany színűre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha nincs medvehagyma levelünk,használhatunk más fűszereket.snidling,petrez selyemzöld,bazsalikom,stb. Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.22 10:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lapok megkenéséhez, túrót tálba, apróra vágott, benedvesített konyharuhára, első réteslapot, olvasztott vaj-olivaolaj, sajtos krémet, felénk közel, alatta levő, tetejét- oldalát, petrezselyemzöld, összekeverjük, benedvesített, előmelegített, használhatunk, elegyengetjük, megkenéséhez, medvehagymát, kecskesajtot, konyharuhára, Kecskesajtos, segítségével, Sütőpapírral, ráhalmozzuk, chilipehely, feltekerjük, ráhelyezzük, medvehagyma, összetörjük, medvehagyma, bazsalikom, feketebors, fűszereket, réteslapot, olvasztott, konyharuha, kecskesajt, tehéntúró, szeletelt bacon, levél medvehagyma, tojás, frissen őrölt feketebors, sóchilipehely, rétes, lapok megkenéséhez, olvasztott vaj, olivaolaj,
|
|
|
|
|