Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet vékonyabb szeletekre felvágom.
A joghurtot összekeverem a zúzott fokhagymával, citromlével, sóval , borssal,a csirkemelleket beleteszem és hűtőbe rakom pár órára.
A kukoricapelyhet egy zacskóban sodrófával kissé összetöröm,egy nagyobb tányérba rakom.
A joghurtból kiveszem a húst, rárakom a kukoricapehelyre,megforgat om benne.
Egy tepsibe teszek sütőpapírt, arra teszem rá a húsokat.
a tetejüket megspriccelem olajjal és előmelegített 200 fokos sütőben megsütöm.
kb: 15-20 alatt megsül.
Burgonyapürével tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha a pácolást nem számítom bele, akkor egész gyorsan elkészül, s finom is.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.29 22:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet vékonyabb, joghurtot összekeverem, zúzott fokhagymával, csirkemelleket beleteszem, zacskóban sodrófával, nagyobb tányérba, joghurtból kiveszem, tepsibe teszek, tetejüket megspriccelem, kukoricapehelyre, Burgonyapürével, kukoricapelyhet, kukoricapehely, csirkemelleket, megspriccelem, csirkeropogós, előmelegített, csirkemellet, összekeverem, fokhagymával, megforgatom, citromlével, joghurtból, szeletekre, sütőpapírt, beleteszem, sodrófával, összetöröm, csirkemell, tetejüket, joghurtot, zacskóban, fokhagyma, vékonyabb, pácolást, egész csirkemell, joghurt, gerezd fokhagyma, reszelt gyömbér, citrom leve, bors, kukoricapehely,
|
|
|
|
|