Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásból és a lereszelt krumpliból a sóval és a liszttel nokedli keménységű tésztát készítek. Ugyanúgy forró vízbe szaggatom, mint a nokedlit.
Míg fő, a szalonnát kiolvasztom, a pörcöt kiszedem a zsírból. Ebbe a zsírba szűröm a kifőzött galuskát. Jól elkeverem, a tetejére szórom a túrót, majd a szalonnapörcöt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor tejfölt adok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 08:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lereszelt krumpliból, liszttel nokedli, szalonnát kiolvasztom, pörcöt kiszedem, zsírba szűröm, kifőzött galuskát, tetejére szórom, szalonnapörccel, szalonnapörcöt, kiolvasztom, Sztrapacska, keménységű, Tálaláskor, krumpliból, elkeverem, lereszelt, szalonnát, szaggatom, nokedlit, tetejére, Ugyanúgy, készítek, liszttel, szalonna, galuskát, tojásból, kifőzött, kiszedem, nokedli, tésztát, zsírból, krumpli, túróval, liszt, darab krumpli, tojás, szalonna, túró, tejföl,
|
|
|
|
|