Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Elsőnek a csirkemelleket lisztbe mártom és felmelegített olajban, pirosra sütöm. Felkockázom és félrerakom. Az olajon megfuttatom a felaprított hagymát és gombát. Megszórom egy kevés liszttel és felengedem tejszínnel. Kiforralom és hozzáadom a kockára vágott csirkemellet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretként tésztát adok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
amentida
2014.04.12 19:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemelleket lisztbe, olajon megfuttatom, felaprított hagymát, kevés liszttel, kockára vágott, zöldpetrezselyem, csirkemellfilé, csirkemelleket, felmelegített, csirkemellet, megfuttatom, Felkockázom, felaprított, félrerakom, felengedem, tejszínnel, Kiforralom, Megszórom, hozzáadom, átszitált, Köretként, liszttel, pirított, lisztbe, tésztát, olajban, kockára, hagymát, pirosra, finomra, tejszín, csirkemellfilé, gomba, tejszín, csipet, csipet bors, étolaj, átszitált liszt,
|
|
|
|
|