Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmostott és szárazra törölt húst tetszőleges méretűre felvágjuk, kiklopfoljuk, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A csirkemellszeleteket kiterített a baconre fektetjük, megszórjuk bazsalikommal és mindegyikre teszünk egy darabka sajtot, majd a baconnel együtt mindet feltekerjük.
A göngyölegeket olívaolajjal megkent tűzálló tálba tesszük, és 165 fokra előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
henihencsi
2017.05.26 18:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
baconre fektetjük, darabka sajtot, baconnel együtt, göngyölegeket olívaolajjal, csirkemellfilé, göngyölegeket, előmelegített, bazsalikommal, megborsozzuk, kiklopfoljuk, olívaolajjal, MOZZARELLÁS, mindegyikre, tetszőleges, feltekerjük, megmostott, CSIRKEMELL, kiterített, megszórjuk, mozzarella, bazsalikom, felvágjuk, fektetjük, olívaolaj, megsózzuk, szeletelt, méretűre, GÖNGYÖLT, étvágyat, baconnel, csirkemellfilé, mozzarella sajt, szeletelt bacon, őrölt bors, olívaolaj, bazsalikom,
|
|
|
|
|