Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az uborkát meghámozom , hosszában kettévágom és kikaparom a magos részét.
Kis félholdakra felszeletelem .
A hússzeleteket besózom és borsozom , s a vajon megpirítom , majd pár perc alatt puhára párolom .
Egy másik serpenyőben felolvasztom a vajat, a zúzott fokhagymát megpirítom egy kicsit és a pórét belekeverem,együtt párolom rövid ideig..
Ezt is sózom és borsozom , majd beledobom az uborka szeleteket is.
Most már csak keveset párolom .
A végén keverem hozzá a tejszínt és csak épphogy beforralom .
a sült húst a uborkás, pórés tejszínes mártással , pl: rizzsel tálalom
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez egy könnyű nyári vacsora is lehet.
Nem kell feltétlen hozzá köret .
De aki szeretne az rizzsel fogyaszthatja.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
uborkát meghámozom, magos részét, hússzeleteket besózom, vajon megpirítom, másik serpenyőben, zúzott fokhagymát, pórét belekeverem, uborka szeleteket, végén keverem, sült húst, könnyű nyári, rizzsel fogyaszthatja, felszeletelem, hússzeleteket, fogyaszthatja, felolvasztom, belekeverem, félholdakra, kígyóuborka, Sertésborda, serpenyőben, szeleteket, megpirítom, meghámozom, kettévágom, megpirítom, fokhagymát, póréhagyma, beforralom, fokhagyma, hosszában, beledobom, tejszínes, uborkával, tejszínes, feltétlen, mártással, kikaparom, szelet karaj, ízlés szerint, ízlés szrint bors, kígyóuborka, közepes nagyságú póréhagyma, gerezd fokhagyma, tejszín,
|
|
|
|
|