Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
2 egész tojást elkeverünk annyi liszttel, amennyit felvesz, sörrel lazítjuk, ebbe burgonyát reszelünk, sóval, törött borssal ízesítjük.A sörtésztába forró olajon kisütött, lisztbe mártott hagymát keverünk. Ebbe mártjuk a lisztezett, sózott húscsíkokat, és forró olajban kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köret rizs, burgonya
|
|
|
|
0 komment
|
22 ember kedveli
|
olahl2
2011.12.16 18:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sörtésztába forró, sörtésztában, húscsíkokat, sörtésztába, vöröshagyma, elkeverünk, Csirkemell, csirkemell, lisztezett, ízesítjük, reszelünk, burgonyát, burgonyás, liszttel, lazítjuk, keverünk, kisütött, amennyit, burgonya, burgonya, kisütjük, lisztbe, mártjuk, felvesz, mártott, olajban, hagymát, csirkemell, tojás, burgonya, vöröshagyma, liszt, bors,
|
|
|
|
|