Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,három felé osztjuk,a tepsi hátán szép világosra sütjük,rácsra csúsztatva hűlni hagyjuk.
A krémhez a margarint a cukorral habosra keverjük.A pudingporokat a tejjel felfőzzük és folyamatosan kevergetve kihűtjük.Mikor teljesen kihűlt összekeverjük a cukros margarinnal és a dióval.
Az első lapot egy tálra tesszük és meglocsoljuk két evőkanál rummal,majd megkenjük a krém felével és beborítjuk a második lappal.Az előzőekhez hasonlóan járunk el..Ha már a harmadik lap is a helyén van,és meglocsoltuk a rummal ,pici vízzel felolvasztjuk a csokoládét,mikor teljesen sima belekeverjük a két kanál olajat.A sütemény tetejére simítjuk.Egy napig állni hagyjuk .Hosszúkás alakúra felvágjuk és minden darab tetejére egy negyed diót teszünk. A diót akkor is rátehetjük amíg a máz nem szilárdult meg,hogy ragadjon bele.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.29 15:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát meglocsolni, tészta hozzávalóit, tepsi hátán, cukorral habosra, tejjel felfőzzük, cukros margarinnal, első lapot, tálra tesszük, krém felével, második lappal, előzőekhez hasonlóan, sütemény tetejére, napig állni, negyed diót, diót akkor, felolvasztjuk, összekeverjük, pudingporokat, összegyúrjuk, meglocsoltuk, belekeverjük, meglocsoljuk, folyamatosan, meglocsolni, margarinnal, étcsokoládé, hozzávalóit, csokoládét, csúsztatva, szilárdult, rátehetjük, beborítjuk, előzőekhez, kevergetve, felvágjuk, margarint, világosra, Diókrémes, Hosszúkás, felfőzzük, szalakálé, Tésztához, liszt4, tejföl, margarin, 2tojás, cukor, csomag szalakálé, tésztát meglocsolni, krémhez, tasak vaníliás pudingpor, tej, porcukor, darált dió, margarin, csomag vaníliás cukor, mázhoz, étcsokoládé, olaj,
|
|
|
|
|