Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Áztassuk a csicseriborsót körülbelül hat órán át hideg vízben, majd forraljuk fel, szegfűborssal, babérlevéllel, egész csili paprikával, főzzük félkészre.
Egy mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, adjuk hozzá a hagymát és megpirítjuk kb 4 perc.
Majd adjuk hozzá a fokhagymát, a római köményt, a kurkumát, a szegfűszeget, a kardámónt, a koriandert és pirítsuk 2 percig.
Kivesszük a csilipaprikát, adjuk hozzá a gyömbért és a rizst, rá öntjük a csicseriborsót a levével, megszórjuk sóval.
Pároljuk alacsony lángon körülbelül 10 percig, és tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy cseh intercity magazinban találtam.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pappeeva
2012.11.01 21:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csicseriborsót körülbelül, mélyebb serpenyőben, római köményt, cseh intercity, felforrósítjuk, csicseriborsót, csicseriborsót, babérlevéllel, csilipaprikát, szegfűborssal, csicseriborsó, szegfűszeget, vöröshagyma, serpenyőben, megpirítjuk, megszórjuk, körülbelül, fokhagymát, paprikával, szegfűszeg, körülbelül, Pakisztáni, koriandert, babérlevél, magazinban, szegfűbors, körülbelül, kardámónt, fokhagyma, félkészre, csicseriborsó, vöröshagyma, csili paprika, babérlevél, szegfűbors, körülbelül gyömbér, gerezd fokhagyma, teáskanál római kömény, teáskanál kurkuma, egész szegfűszeg, teáskanál őrölt kardamon, teáskanál őrölt koriander, basmati rizs,
|
|
|
|
|