Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, egy serpenyőbe, melybe olívaolajat locsoltam, beleszeletelem, sózom, borsozom, teszek rá kakukkfűvet és rozmaringot, ráhelyezem körbe a villával megszurkált hurkákat és kolbászt. A közepébe rakom a káposztát, sózom, borsozom, s megszórom köménymaggal. Locsolok rá olívaolajat.
Beteszem a 180 C fokra (hőlégkeverésen) előmelegített sütőbe. Majd, amikor az egyik oldala megsült, megfordítom a hurkákat és a kolbászt, s locsolok rájuk és a káposztára fehérbort. Készre sütöm, majd tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igazi téli étel,kiváló ebédre és vacsorára is.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.27 14:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit héjában, villával megszurkált, közepébe rakom, egyik oldala, káposztára fehérbort, beleszeletelem, hőlégkeverésen, előmelegített, köménymaggal, olívaolajat, megszurkált, olívaolajat, kakukkfűvet, rozmaringot, megfordítom, savanyított, káposztával, burgonyával, rozmaringos, személynek, ráhelyezem, fehérboros, megpucolom, feketebors, serpenyőbe, káposztára, köménymag, vacsorára, locsoltam, káposztát, rozmaring, személynek, májas hurka, véres hurka, sütnivaló kolbász, krumpli, bögre savanyított káposzta, kakukkfű, rozmaring, olívaolaj, fehérbor, őrölt feketebors, őrölt köménymag,
|
|
|
|
|