Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet kicsit kiklopfolom és enyhén sózóm és borsozom.
A lisztet és a fűszereket elkeverem.
A panírozás a következő:
Először a fűszeres lisztbe mártom a húst utána a vizes tojásban , majd megint a fűszeres lisztbe.
Az olajat felmelegítem és abban fogom a húst kisütni mindkét oldalán, szép pirosra.
Tálalhatom rizzsel és salátával is.
Aki szereti mézes szójás öntetet is csinálhat hozzá.
3 / 4 csésze méz
50 ml szójaszósz
bors ízlés szerint.
Ezeket csak el kell keverni és meglocsolhatod a húst vele.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon kellemes íze van.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.02 20:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet kicsit, fűszereket elkeverem, fűszeres lisztbe, húst utána, vizes tojásban, olajat felmelegítem, húst kisütni, húst vele, meglocsolhatod, felmelegítem, csirkemellet, pirospaprika, szerecsendió, kiklopfolom, fűszereket, szójaszósz, csirkemell, csirkemell, Tálalhatom, elkeverem, szárított, csinálhat, salátával, elkeverve, panírozás, következő, száritott, kakukkfű, sütéshez, borsozom, kellemes, étvágyat, Fűszeres, fűszeres, csirkemell, csésze liszt, bors, gyömbér, szerecsendió, száritott kakukkfű, szárított zsálya, pirospaprika, cayenne bors, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|