Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Készítsük elő a hozzávalókat. A kucsmagombát alaposan mossuk meg, a nagyobbakat vágjuk félbe hosszában.
Verjük fel a tojásokat és keverjük el a levesalappal és az összevágott medvehagymával.
Egy serpenyőben forró olíva olajon pirítsuk le a kucsmagombát. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
A felvert tojásokat kettéválasztva, két kisebb serpenyőben süssük meg az omletteket. Amikor az egyik oldala már kész, a teteje pedig még folyós egy picit, akkor tegyük rá a kucsmagombát és a parmezánt. hagyjuk, hogy a sajt olvadjon rá egy kicsit.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csúsztassuk őket egy-egy tányérra, majd tálaljuk őket összehajtva.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.18 18:58
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kucsmagombát alaposan, nagyobbakat vágjuk, összevágott medvehagymával, serpenyőben forró, felvert tojásokat, egyik oldala, teteje pedig, sajt olvadjon, kettéválasztva, medvehagymával, kucsmagombával, kucsmagombát, kucsmagombát, hozzávalókat, levesalappal, kucsmagombát, Medvehagymás, kucsmagomba, serpenyőben, összehajtva, serpenyőben, Csúsztassuk, nagyobbakat, összevágott, medvehagyma, omletteket, tojásokat, hosszában, tojásokat, Készítsük, borsozzuk, parmezánt, alaposan, parmezán, tojás, sóbors, medvehagyma levél, kucsmagomba, olíva olaj,
|
|
|
|
|