Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A túrós réteghez a zselatint a vízben kis lángon addig melegítjük amíg teljesen fel nem oldódik, majd a többi hozzávalóval együtt turmixgépben vagy késes aprítóban sima, csomómentes krémmé dolgozzuk.
18 centis, oldalán sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába töltjük.
A málnás réteghez szintén kis lángon, a vízben feloldjuk a zselatint, majd összeturmixoljuk a (kiolvasztott) málnával. A túrós rétegre öntjük és egy villa segítségével spirál szerűen a túrós rétegbe forgatjuk, így alakítva ki a márvány erezetet.
Óvatosan a munkalaphoz ütögetjük a formát, hogy a teteje simává váljon, de megmaradjon az erezet. Hűtőbe tesszük míg megdermed
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Minimum 3 órára, de még jobb, ha egész éjszakára hűtőszekrényben hagyjuk dermedni.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
noble
2015.07.04 08:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
túrós réteghez, többi hozzávalóval, málnás réteghez, vízben feloldjuk, túrós rétegre, villa segítségével, túrós rétegbe, márvány erezetet, munkalaphoz ütögetjük, teteje simává, összeturmixoljuk, hűtőszekrényben, turmixgépben, hozzávalóval, segítségével, sütőpapírral, kiolvasztott, tortaformába, megmaradjon, csomómentes, munkalaphoz, melegítjük, vaníliarúd, kókuszkrém, feloldjuk, zselatint, forgatjuk, ütögetjük, dolgozzuk, túrótórta, éjszakára, megdermed, eritritol, zselatint, aprítóban, zselatin, totu túró, kókuszkrém tejszín, eritritol porcukor, citrom leve reszelt héja, vaníliarúd magjai, zselatin, málnás réteghez, málna, zselatin,
|
|
|
|
|