Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Készítsünk pácot: keverjük össze a mustárt, mézet, paradicsom sűrítményt, tabasco-t, fokhagymát és Szárnyas fűszerkeveréket egy lapos edényben (olyan nagyban, hogy beleférjen 6 nyárs).
Csíkozzuk fel a pulykamellet, majd szúrjuk a nyársakra - egyszer alulról, egyszer felülről.
Tegyük a páclébe és forgassuk meg, hogy egyenletesen befedje. Takarjuk le és tegyük a hűtőbe 2 órára.
Készítsük el a gyümölcsös salsa-t: hámozzuk meg az avokádót és a mangót, vegyük ki a magjukat és kockázzuk fel. Keverjük össze a joghurttal és citromlével, ízesítsük fekete borssal. Fedjük le és tegyük a hűtőbe.
Melegítsük fel a grillt. Kenjük be a grillrácsot olíva olajjal, majd tegyük rá a brochette nyársakat, kenjük be azokat a pác felével. Grillezzük 6 percig.
Fordítsuk át a nyársakat, kenjük be a húst a pác másik felével és grillezzük még 2-3 percig, míg a hús megpuhul és teljesen megsült.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A kész brochette nyársakat tálaljuk ruccolaágyon salsa-val.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 15:37
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lapos edényben, gyümölcsös salsa-t, grillrácsot olíva, brochette nyársakat, kész brochette, fűszerkeveréket, Fűszervarázs, egyenletesen, ruccolaágyon, pulykamellet, citromlével, grillrácsot, beleférjen, Melegítsük, paradicsom, Készítsünk, joghurttal, gyümölcsös, grillezzük, pulykamell, sűrítményt, paradicsom, gyümölcsös, Grillezzük, fokhagymát, brochette, ízesítsük, nyársakat, fokhagyma, nyársakat, forgassuk, pulykamell, evőkanál, Tabasco szósz, friss mangó, avokádó, natúr joghurt, citrom leve, ruccola, préselt fokhagyma gerezd, Knorr Szárnyas Fűszervarázs,
|
|
|
|
|