Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott burgonyát egészben feltesszük főni.
Míg fő, a bacont csíkokra vágva 1 evőkanál étolajjal serpenyőben félig megsütjük, leszűrjük, tányérra szedjük.
A megmaradt zsiradékban megdinszteljük a karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, a kockára vagdalt sonkát, szintén félig megsütjük és szedőlapáttal a bacon szalonnához tálaljuk.
A serpenyőben maradt zsiradékban lazán átforgatjuk a megtisztított, karikára vágott burgonyát, melynek felét tűzálló tálba terítjük, egyenletesen elosztjuk rajta a kolbászos keveréket, rákarikázzuk a főtt tojást és befedjük a maradék burgonyával.
A tejfölt kikeverjük a fűszerkeverékkel, őrölt borssal, tojásokkal, majd ezzel a masszával befedjük a burgonyát és sütőben szilárdulásig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Savanyúsággal tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.01.11 19:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megmosott burgonyát, bacont csíkokra, megmaradt zsiradékban, karikára vágott, felkarikázott kolbászt, kockára vagdalt, bacon szalonnához, serpenyőben maradt, kolbászos keveréket, főtt tojást, maradék burgonyával, tejfölt kikeverjük, masszával befedjük, fűszerkeverékkel, parasztkolbász, megdinszteljük, Savanyúsággal, fűszerkeverék, megtisztított, szedőlapáttal, felkarikázott, szilárdulásig, rákarikázzuk, egyenletesen, zsiradékban, vöröshagyma, zsiradékban, burgonyával, szalonnához, serpenyőben, átforgatjuk, serpenyőben, feltesszük, késhegynyi, kikeverjük, tojásokkal, hozzáadjuk, kolbászos, elosztjuk, burgonya, puha lángolt parasztkolbász, bacon szalonna, piknik sonka párizsi, főtt tojás, nyers tojás, tejföl, vöröshagyma, késhegynyi őrölt bors, evőkanál étolaj,
|
|
|
|
|