Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket szép szeletekre vágjuk, kissé kiverjük, sózzuk és borsozzuk.
Beleteszünk mindegyikbe egy kis guriga banánt, feltekerjük.
Tányérok: egyikbe liszt, másikba felvert tojás, harmadikba a szezámmagos prézli kerül.
Ezekben forgatjuk meg a töltött húsokat, majd bő, forró olajban kisütjük, többször forgatva (kb.: 6-7 perc alatt darabját, itatósra szedjük ki).
A megpucolt, felkockázott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, vajjal átforgatjuk
Tálaláskor a burgonya mellé tesszük a húsokat, a burgonyát megszórjuk petrezselyemzölddel,és rátesszük a kisült, megmaradt banánkarikákat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.07 09:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemelleket szép, szezámmagos prézli, töltött húsokat, burgonya mellé, burgonyát megszórjuk, petrezselyemöld, banánkarikákat, csirkemelleket, felkockázott, felkarikázva, felkarikázva, zsemlemorzsa, apróravágott, Beleteszünk, szezámmagos, átforgatjuk, feltekerjük, díszítéshez, mindegyikbe, csirkemell, csirkemell, szeletekre, napraforgó, Tálaláskor, megszórjuk, harmadikba, forgatjuk, borsozzuk, szezámmag, burgonyát, rátesszük, húshoz, csirkemell filé, sóbors ízlés szerint, banán felkarikázva, sütéshez, liszt, zsemlemorzsa, tojás, szezámmag, napraforgó olaj, körethez, burgonya, apróravágott petrezselyemöld, díszítéshez, banán felkarikázva,
|
|
|
|
|