Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Híg pudingot főzünk a tejből,a cukorból,a vaníliás cukorból és a pudingporból.Összetörjük villával a gesztenyepürét,majd belekeverjük a megfőzött,pudingporos tejbe.Pár percig sűrű kevergetés mellett (ne ragadjon le)főzzük tovább,majd levesszük a tűzről és robotgéppel felhabosítjuk.Ízlés szerint mazsolával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pikánsabb ízt kapunk,ha a vaníliás cukor helyett eredeti bourbon vaníliarudat használunk.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.14 15:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vaníliás cukorból, vaníliás cukor, gesztenyepürét, felhabosítjuk, gesztenyepüré, vaníliarudat, pudingporból, belekeverjük, pudingporos, robotgéppel, Összetörjük, használunk, mazsolával, kevergetés, levesszük, Pikánsabb, megfőzött, pudingpor, villával, evőkanál, vaníliás, pudingot, ragadjon, vaníliás, tálaljuk, cukorból, cukorból, vaníliás, csomag vaníliás pudingpor, evőkanál cukor, 25dkg gesztenyepüré, csomag vaníliás cukor, marék mazsola,
|
|
|
|
|