Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tepsit (sertés zsírt használva) jó vastagon kikenjük, felkarikázzuk hosszában a krumplit, leterítjük, majd rá a hagymát, gombát, káposztát, majd a bébi sárgarépát. Tetejére a rátesszük a húst és ezt leöntve tejszínnel, kikevert tejföllel, egy fél órás sütés után, a sütőben megszórjuk sajttal a tetejét és még puhulásig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat, isteni finom!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
francesca
2013.12.18 15:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bébi sárgarépát, sütőben megszórjuk, felkarikázzuk, ételízesítő, vöröshagyma, káposztával, megszórjuk, tejszínnel, sárgarépát, leterítjük, használva, rátesszük, káposztát, tejföllel, hosszában, puhulásig, sárgarépa, krumplit, Tetejére, étvágyat, kikevert, burgonya, káposzta, vastagon, kikenjük, savanyú, tetejét, sajttal, burgonya, savanyú káposzta, bébi sárgarépa, gomba, karaj, vöröshagyma, csipet, csipet bors, csipet ételízesítő, tejszín, doboz tejföl,
|
|
|
|
|