Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A káposztatorzsát kivágjuk, és a felforrósított húslevesben 12 percig abáljuk. Kivesszük, lecsöpögtetjük, majd 8 részre vágjuk.
A tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a finomra vágott kaprot.
A lisztet elkeverjük a tojással és 1 dl tejjel, majd a káposztaleveleket belemártogatjuk, és megforgatjuk zsemlemorzsában. A felhevített olajon ropogósra sütjük. Kapros joghurttal kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A masszába tehetünk reszelt sajtot is.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.20 07:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztatorzsát kivágjuk, felforrósított húslevesben, tojást felverjük, finomra vágott, lisztet elkeverjük, felhevített olajon, masszába tehetünk, káposztatorzsát, zsemlemorzsában, belemártogatjuk, felforrósított, lecsöpögtetjük, belekeverjük, zsemlemorzsa, megforgatjuk, felhevített, húslevesben, elkeverjük, joghurttal, Kivesszük, borsozzuk, felverjük, ropogósra, káposzta, tojással, káposzta, kínáljuk, kivágjuk, húsleves, sütéshez, masszába, tehetünk, lisztet, káposzta, csokor kapor, húsleves, tojás, liszt, bors, zsemlemorzsa, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|