Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fűszerekből kivonatot készítünk és belefacsarjuk a citrom levét is. A gyümölcsöt szétturmixoljuk és igény szerint leszűrjük. Hozzáadjuk a tejet és a cukrot, majd lassú tűzön az első pár buborékig elkezdjük felforralni. Beleszűrjük a kivonatot, miközben amikor már langyos, a főzőtejszínt is elkeverjük benne. A tálaláshoz hagyjuk teljesen kihűlni!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A kedvencem.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
amentida
2013.11.24 13:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fűszerekből kivonatot, citrom levét, gyümölcsöt szétturmixoljuk, tálaláshoz hagyjuk, szétturmixoljuk, belefacsarjuk, főzőtejszínt, fűszerekből, Beleszűrjük, meggybefőtt, felforralni, elkeverjük, szegfűszeg, tálaláshoz, gyümölcsöt, Hozzáadjuk, készítünk, krémleves, kivonatot, kedvencem, leszűrjük, buborékig, kivonatot, elkezdjük, Citromos, vaníliás, miközben, magozott, teljesen, tejszín, üveg magozott meggybefőtt, tejszín, cukor, csipet őrölt fahéj, csipet szegfűszeg, citrom, tasak vaníliás cukor,
|
|
|
|
|