Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát kevés olajon meg dinszteljük (üvegesre).
Hozzá tesszük a galuskát ha a galuska átforrósodott
megszórjuk a reszelt sajttal és hozzá öntjük a tejszínt
jól összeforraljuk (2-3perc)
tálaláskor tetejére pirított hagymát szórunk.
Jó étvágyat
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ne motorolajban pirítsd a hagymát! étolajjal finomabb lesz :-)
|
|
|
|
0 komment
|
20 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.16 21:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát kevés, galuska átforrósodott, reszelt sajttal, összeforraljuk, Sajtosgaluska, átforrósodott, vöröshagymát, motorolajban, dinszteljük, megszórjuk, tálaláskor, étolajjal, pirított, étvágyat, galuskát, tejszínt, tetejére, finomabb, üvegesre, pirított, tejszín, reszelt, tesszük, hagymát, sajttal, galuska, szórunk, hagymát, galuska, galuska, sajt, tejszín, hagyma közepes, pirított hagyma marék,
|
|
|
|
|