Fogás: egyéb, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappistasajtot, és 2 percre előmelegített sütőbe tesszük, de éppen csak annyira, hogy a sajtok egymáshoz tapadjanak.
A tojást keményre főzzük, majd a sárgáját kivesszük. A tojásfehérjét apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és a sajtkrémhez keverjük, majd pici sóval és fehérborssal ízesítjük. A tojássárgáját a vajjal és a mustárral jól elkeverjük, és szintén kevés sóval és borssal ízesítjük.
A sajtlapokra először a tojásfehérjés masszát kenjük rá egyenletesen, majd az egészet befedjük a sonkaszeletekkel. Ezt követően a tojássárgás keveréket kenjük a sonkára, és az egészet óvatosan feltekerjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Éles késsel szeleteljük, és pirítóssal tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.25 22:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsibe sütőpapírt, sajtok egymáshoz, tojást keményre, sárgáját kivesszük, tojásfehérjét apró, sajtkrémhez keverjük, sajtlapokra először, tojásfehérjés masszát, egészet befedjük, tojássárgás keveréket, egészet óvatosan, sonkaszeletekkel, trappistasajtot, sajtszeleteket, hűtőszekrénybe, tojásfehérjés, előmelegített, tojássárgáját, tojásfehérjét, fehérborssal, petrezselyem, egyenletesen, Ráreszeljük, sajtkrémhez, feltekerjük, felaprítjuk, szeleteljük, ráfektetjük, sajtlapokra, sajttekercs, tojássárgás, elkeverjük, tapadjanak, sütőpapírt, pirítóssal, trappista, egymáshoz, szelet lapsajt, szelet sonka, trappista sajt, sajtkrém, tojás, csokor petrezselyem, teáskanál mustár, fehérbors,
|
|
|
|
|