Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Olajon megdinsztelem a a hagymát és a babérlevelet. Megszórom fűszerpaprikával és rárakom a főtt burgonyát. Felöntöm vízzel. Sózom,borsozom. Összeforralom, majd leturmixolom. A tejfölt simára keverem és a levesből kivett lével elkeverem.A leveshez adom és kiforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2014.03.11 20:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt burgonyát, tejfölt simára, levesből kivett, leveshez adom, fűszerpaprikával, megdinsztelem, Összeforralom, leturmixolom, babérlevelet, pirospaprika, kiforralom, babérlevél, Megszórom, burgonyát, elkeverem, Magyaros, levesből, Felöntöm, borsozom, leveshez, burgonya, tejszín, rárakom, tejfölt, hagymát, keverem, vízzel, csipet, csipet, simára, csipet, burgonya, étolaj, tejszín, csipet őrölt bors, babérlevél, pirospaprika,
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|