Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst befűszerezem, egyenletesen bekenem a mustárral.
a zsírral kikenem a tepsit, a húst ráteszem, és még aláöntök 1 dl vizet, Alufóliával szorosan leborítom, és beteszem a sütő alsó részébe, és 220 C fokon kb 50 percig sütöm. Ekkor leveszem az alufóliát, és a sütő felső részében még 15 percig, sütöm. Amikor majdnem kész, e lezúzott fokhagymával bekenem, és még 5 percig sütöm, ekkor kész.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tetszés szerinti körettel, (én krumplipürét ajánlok) vegyesvágott savanyúval tálalom.
Jó Étvágyat Kívánok!
|
|
|
|
4 komment
|
4 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.24 17:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
galambjani |
2013.02.05. 06:35 (#4) |
|
|
Köszi a lájkot.
Igen, kemencében lenne az igazi.:-) |
|
tvnati |
2012.11.18. 13:57 (#3) |
|
|
Most már tudtam |
|
tvnati |
2012.11.18. 13:56 (#2) |
|
|
Ezt miért nem lehet lájkolni? |
|
tomanovics |
2012.11.18. 12:41 (#1) |
|
|
kemencében sütve az igazi )) |
| |
|
|
|
húst befűszerezem, zsírral kikenem, húst ráteszem, sütő alsó, sütő felső, befűszerezem, egyenletesen, fokhagymával, krumplipürét, vegyesvágott, Alufóliával, savanyúval, fokhagymás, alufóliát, leborítom, köménymag, mustárral, fokhagyma, körettel, szerinti, lezúzott, aláöntök, Röfisült, Étvágyat, leveszem, részében, beteszem, evőkanál, szorosan, ráteszem, bekenem, bőrös sertés eleje, bors köménymag, evőkanál mustár, sertés zsír, fokhagyma gerezd,
|
|
|
|
|