Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Süss kapcsos tortaformában egy piskótalapot, nem kell, hogy magas legyen, hiszen ennek a tortának épp a joghurtos eperkrém a lényege!
A gyümölcsöt mosd meg alaposan, távolítsd el a csumáját, majd dobd turmixgépbe! Öntsd hozzá a joghurtot, cukrot ízlés szerint, és ha szeretitek, akkor egy kis fahéjjal is izgalmasabbá teheted! Turmixold össze!
A zselatint készítsd el a csomagoláson leírt módon, adj hozzá néhány evőkanállal a krémből, dolgozd össze, majd öntsd az egészet az epres krémhez!
Jól keverd el, add hozzá a habbá vert tejszínhabot, forgasd össze, majd öntsd a joghurtos-tejszínes krémet a piskótára! Legalább 3-4 órára tedd hűtőbe! Tetejét díszítsd egész eperrel vagy a már felvágott szeleteket öntsd le csokiöntettel!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csodaszép és nagyon finom!
Ezzel a látványos és finom desszerttel egyáltalán nem kell sokat bajlódni, mindössze türelemre van szükség, amíg a rózsaszín csábító a hűtőben pihen!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.25 19:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
joghurtos eperkrém, gyümölcsöt mosd, zselatint készítsd, csomagoláson leírt, epres krémhez, habbá vert, rózsaszín csábító, hűtőben pihen, tortaformában, csokiöntettel, tejszínhabot, piskótalapot, csomagoláson, izgalmasabbá, desszerttel, turmixgépbe, evőkanállal, habtejszín, szeretitek, szeleteket, gyümölcsöt, egyáltalán, piskótára, tejszínes, Turmixold, Csodaszép, zselatint, felvágott, joghurtot, joghurtos, Joghurtos, távolítsd, joghurtos, látványos, piskóta-alap, liter natúr joghurt, eper, kevés cukor, némi fahéj, csomag zselatin, habtejszín,
|
|
|
|
|