Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst apró kockára,a vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk,sós vízben megfőzzük.
A hagymát vajon megpirítjuk,hozzá adjuk a húst és erős lángon gyakran kevergetve,egy-egy dl víz hozzáadásával puhára pároljuk,
beletesszük a zöldborsót,vágott petrezselymet.....kevés borsot és fedő alatt még 15 percig pároljuk....sózzuk borsozzuk....A burgonyát leszűrjük kevés vajon futtatott petrezselyemmel összekeverjük....azon melegén tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
könnyű, gyors, finom.......
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
alex58
2012.01.14 10:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst apró, petrezselymet finomra, burgonyát megtisztítjuk, hagymát vajon, burgonyát leszűrjük, petrezselyemmel, megtisztítjuk, petrezselymet, petrezselymet, összekeverjük, sertéslapocka, hozzáadásával, petrezselyem, vöröshagymát, megpirítjuk, vöröshagyma, beletesszük, kevergetve, zöldborsót, Zöldborsós, újburgonya, burgonyát, burgonyát, megfőzzük, borsozzuk, futtatott, leszűrjük, zöldborsó, tálaljuk, pároljuk, pároljuk, sertéslapocka, zöldborsó, vöröshagyma, petrezselyem, 50dkg újburgonya, őrölt bors,
|
|
|
|
|