Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almákat meghámozzuk, negyedekbe vágjuk, magházukat kimetsszük. Az olvasztott vajon 6-7 perc alatt puhára pároljuk, félidőben megforgatjuk, majd a juharsziruppal ízesítjük. A tésztához valókat turmixoljuk, 30 percet pihentetjük. A mi palacsintánkhoz hasonlóan megsütjük. Mindegyikre egy púpozott evőkanálnyi mascarponét halmozunk, a juharszirupos almával meglocsoljuk, a pirított mandulával megszórjuk, félbehajtjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Desszerként is kiválóan alkalmas.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.29 16:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almákat meghámozzuk, olvasztott vajon, juharsziruppal ízesítjük, tésztához valókat, púpozott evőkanálnyi, juharszirupos almával, pirított mandulával, palacsintánkhoz, juharsziruppal, juharszirupos, meglocsoljuk, megforgatjuk, félbehajtjuk, mokkáskanál, evőkanálnyi, meghámozzuk, turmixoljuk, pihentetjük, Mindegyikre, mascarponét, Desszerként, juharszirup, mascarpone, finomliszt, megszórjuk, negyedekbe, mandulával, kimetsszük, mascarpone, magházukat, palacsinta, olvasztott, tejszínes, alma, juharszirup, pirított mandula, tésztához finomliszt, mokkáskanál, sütéshez,
|
|
|
|
|