Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A narancsokat, és a citromot alaposan megtisztítom, és meghámozom.
A héjakat felaprítom, és felteszem 2 dl cukros vízbe főzni.
A gyümölcshúsokat ezalatt a fehér részüktől, valamint a hártyájuktól megszabadítom, és felaprítom. Amikor a héjak megpuhultak, hozzáadom a gyümölcsöket, és a maradék cukrot is.
Lassú tűzön főzöm. Ha besűrűsödött, alaposan megtisztított üvegekbe merem, és mindegyikre teszek 1-2 szem szegfűszeget.Celofánnal, vagy csavaros tetővel jól lezárom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
patakigigi
2014.06.30 16:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
citromot alaposan, héjakat felaprítom, gyümölcshúsokat ezalatt, fehér részüktől, hártyájuktól megszabadítom, héjak megpuhultak, maradék cukrot, gyümölcshúsokat, Narancslekvár, megtisztított, megszabadítom, megtisztítom, hártyájuktól, besűrűsödött, gyümölcsöket, szegfűszeget, mindegyikre, megpuhultak, narancsokat, meghámozom, Celofánnal, felaprítom, felaprítom, szegfűszeg, hozzáadom, részüktől, felteszem, csavaros, valamint, alaposan, üvegekbe, alaposan, citromot, narancs, cukor, citrom, szem szegfűszeg,
|
|
|
|
|