Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és egy kanál segítségével szépen a tepsibe simítjuk. Lehet picit olajozni a kanál hátát, ha ragadna.
2.A meggyet kifacsarjuk, és rászórjuk a tésztára.
3.A tejfölös réteghez is összekeverjük a hozzávalókat, és ráöntjük a meggyel megszórt tésztára.
4.Elegyengetjük, és megsütjük. Akkor jó, ha teteje barnulgat
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok:
160°C
sütési mód:
alul-felül sütés
tepsi mérete:
20x30 cm
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.31 17:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta hozzávalóit, kanál segítségével, tepsibe simítjuk, kanál hátát, meggyet kifacsarjuk, tejfölös réteghez, meggyel megszórt, összedolgozzuk, kukoricaliszt, Elegyengetjük, összekeverjük, segítségével, hozzávalókat, Gluténmentes, hozzávalóit, kifacsarjuk, kifacsarva, napraforgó, lecukrozva, megsütjük, barnulgat, pudingpor, rászórjuk, szárított, citromhéj, teljfölös, réteghez, réteghez, réteghez, vaníliás, ráöntjük, megszórt, tésztára, kukoricaliszt, Shar vagy, túró, napraforgó olaj, barna cukor, sütőpor, csipet citromos, kevés szárított citromhéj, megyes réteghez, meggy lecukrozva kifacsarva, teljfölös réteghez, tejföl, vaníliás pudingpor, barna cukor,
|
|
|
|
|