Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarja szeleteket kissé kiklopfoljuk,megszórjuk kevés vegetával. 2 szelet hús közé helyezzük a bacon-t,a karikázott hagymát és a kolbász szeleteket. összetűzzük hústűvel,megforgatjuk a lisztben. Egy jénaiba vagy tepsibe helyezzük,aláöntjük a sört és lefedjük,majd sütőbe téve 170-180 fokon pároljuk. Ha a hús megpuhult,levesszük a tetőt,vagy a fóliát és pirosra sütjük.a visszamaradt levébe belekeverjük a tejfölt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Elkészíthető csirkemellből,csak az szárazabb lesz.
|
|
|
|
0 komment
|
17 ember kedveli
|
boszimobil
2012.05.23 22:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tarja szeleteket, karikázott hagymát, kolbász szeleteket, jénaiba vagy, visszamaradt levébe, szárazabb lesz, csirkemellből, megforgatjuk, visszamaradt, belekeverjük, Elkészíthető, kiklopfoljuk, összetűzzük, szeleteket, szeleteket, megszórjuk, karikázott, vegetával, helyezzük, aláöntjük, levesszük, szárazabb, helyezzük, megpuhult, pároljuk, lefedjük, lisztben, hústűvel, pirosra, hagymát, jénaiba, tepsibe, szelet tarja, 1fej hagyma, 4szelet bacon, vegeta, Kevés liszt,
|
|
|
|
|