Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megfőzöm, majd kockákra darabolom. A zöldbabot darabolom, sós vízben roppanósra főzöm. A paradicsomot felcikkezem, az olajbogyót félbevágom, a salátát vékony csíkokra metélem, a tonhalat nagyobb darabokra vágom. Az öntethez a mustárt elkeverem az olívaolajjal, hozzáöntöm a borecetet, és sóval, borssal, zúzott fokhagymával, aprított petrezselyemmel ízesítem. A salátacsíkokat tányérra halmozom,majd vegyesen ráteszem a zöldségeket, a halat,és meglocsolom az öntettel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kiváló saláta.Isteni.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
anitakezi
2014.02.04 16:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát megfőzöm, zöldbabot darabolom, paradicsomot felcikkezem, olajbogyót félbevágom, salátát vékony, tonhalat nagyobb, mustárt elkeverem, salátacsíkokat tányérra, petrezselyemmel, salátacsíkokat, olívaolajjal, fehérborecet, paradicsomot, petrezselyem, fokhagymával, meglocsolom, felcikkezem, zöldségeket, roppanósra, hozzáöntöm, félbevágom, olajbogyót, paradicsom, elkeverem, olívaolaj, olajbogyó, burgonyát, darabokra, borecetet, darabolom, zöldbabot, darabolom, fokhagyma, burgonya, csipet, gerezd fokhagyma, paradicsom, olívaolaj, burgonya, csipet bors, saláta, mustár, csokor petrezselyem, fehérborecet, zöldbab, tonhal konzerv, olajbogyó,
|
|
|
|
|
muffin
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|