Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínt habbá verjük. A friss vagy a felolvasztott fagyasztott epret, pépesítjük botmixerrel, összekeverjük a mascarponéval és a vaníliás cukorral. Összekeverjük a tejszínhabot és a krémet, majd friss eperrel berétegeljük egy pohárba. Ételfestékkel rá lehet segíteni a színre, ha nem elég élénk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.05.29 12:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejszínt habbá, friss vagy, felolvasztott fagyasztott, vaníliás cukorral, összekeverjük, Összekeverjük, Ételfestékkel, felolvasztott, mascarponéval, tejszínhabot, berétegeljük, fagyasztott, botmixerrel, ételfesték, pépesítjük, mascarpone, pohárkrém, cukorral, vaníliás, porcukor, tejszínt, segíteni, pohárba, tejszín, eperrel, növényi, Nagyon, krémet, verjük, színre, növényi tejszín, mascarpone, eper, ételfesték, porcukor,
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|