Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagyma fehér részét vágd le, majd két liter sós, szerecsendióval fűszerezett vízben párold 20 percig.
Vajazz ki egy hőálló edényt, rendezd benne egymás mellé a hagymákat. A vajat melegítsd fel, add hozzá a lisztet, majd öntsd bele a tejet, és egyszer rottyantsd össze.
Végül keverd bele a tejszínt, a sót és a borsot, majd öntsd a hagymára. Vágd apróra a petrezselymet, és szórd a reszelt sajttal együtt a hagymára, majd tedd rá a sonkaszeleteket. Előmelegített sütőben süsd, amíg a sajt rá nem olvad.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 16:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagyma fehér, hőálló edényt, vajat melegítsd, reszelt sajttal, petrezselyemzöld, szerecsendióval, sonkaszeleteket, Előmelegített, petrezselymet, szerecsendió, fűszerezett, póréhagyma, késhegynyi, késhegynyi, rottyantsd, hagymákat, melegítsd, ementáli, evőkanál, hagymára, hagymára, tejszínt, evőkanál, evőkanál, rendezd, sajttal, tejszín, reszelt, lisztet, sajttal, póréhagyma, ementáli, sonka, evőkanál, evőkanál liszt, evőkanál tejszín, kevés petrezselyemzöld, késhegynyi bors, késhegynyi szerecsendió,
|
|
|
|
|