Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Lap: tojásfehérjét cukorral felverjük, Ha jó kemény, hozzáadjuk a mákot és kókuszreszeléket, lisztet és szódabikarbónát. Előmelegített sütőben sütjük, tortaalap vastagságúra. Sütőpapírra tenni, és azután levenni róla, még langyos. Törékeny, vigyázni kell rá.
Krém: tojás sárgáját liszttel simára keverjük. Cukorral tejjel sűrűre főzzük. Ha langyos, belekeverjük az egész margarint.
Ezt kenjük rá a lapra,
A krém tetejére tesszük a kekszet, sűrűn illesztve egymás mellé.
E fölé tesszük a felvert tejszínhabot.
Díszítése csoki reszelékkel vagy kakaóporral.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Célszerű előző nap elkészíteni, és hűtőben tárolni fogyasztásig.
Jó étvágyat!
Egyszer szeretném majd én is elkészíteni. Akkor lesz fénykép róla.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nagyagnes
2016.02.04 08:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egész margarint, krém tetejére, felvert tejszínhabot, kókuszreszeléket, szódabikarbónát, szódabikarbóna, kókuszreszelék, tojásfehérjét, Előmelegített, fogyasztásig, tejszínhabot, belekeverjük, vastagságúra, Felveréshez, reszelékkel, elkészíteni, Sütőpapírra, elkészíteni, kakaóporral, hozzáadjuk, darálatlan, Díszítése, Habfixáló, felverjük, tortaalap, illesztve, margarint, szeretném, étvágyat, tojás fehérje, evőkanál cukor, darálatlan, kókuszreszelék, evőkanál liszt, mokkás kanál szódabikarbóna, Krém, tojás sárgája, púpos evőkanál liszt, cukor, liter, Rama margarin, Tetejére, liter HULALA növényi tejszín, csomag Habfixáló, Felveréshez, Legfelül,
|
|
|
|
|